Celcius HU

 Ons project

Team Celcius HU is door de organisatie uitgekozen als een van de elf finalisten voor de Solar Decathlon Build Challenge 2020 in Washington DC. Hiervoor ontwerpen wij een compleet en functioneel huis waarmee we creatieve oplossingen bedenken voor echte problemen in de wereld. Het huis wordt op de National Mall in Washington DC gebouwd in 2020.

 

Missie en visie

Het grootste doel van Celcius is om oplossingen te creëren voor de complexe wereld van morgen. Dit doet het Celcius team door een heel nieuw bouwconcept te creëren voor de Nederlandse huizenmarkt.

Uitdaging

We willen de bouwsector laten zien dat het mogelijk is om een aantrekkelijke leefomgeving te creëren, dit is gebaseerd op maatschappelijke principes en milieuvriendelijke principes. Dit leidt tot het minimaliseren van de druk op de wereld van de toekomst door onder andere inefficiënte bouwmethodes.

Ons huis

Het team creëert een circulair, zelfvoorzienend en modulair huis, met een aantrekkelijke uitstraling dat voor veel mensen betaalbaar is.

 

 

De competitie

Team Celcius HU is een van de elf finalisten van de Solar Decathlon 2020 in Washington D.C. Meer weten over de Solar Decathlon competitie?, klik dan hier

 

 

 

Laatste nieuws

Zou u meer willen weten over waar Celcius mee bezig is? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwspagina!