Home

Wij zijn Celcius en wij dromen van het huis van de toekomst. Wij zijn ervan overtuigd dat we de huizenmarkt in Nederland kunnen en moeten veranderen en daarom bouwen wij een huis. Dit huis is modulair, circulair, zelfvoorzienend en adaptief. Deze vier kernwaardes sluiten naadloos op elkaar aan en maken ons huis niet alleen duurzaam maar ook betaalbaar.

 

Een aantal van onze dromen zijn al werkelijkheid geworden. Zo hebben wij een ontwerp voor een huis dat geïsoleerd wordt met oude plantenresten en regenwater opvangt. Een huis dat bestaat uit modules en dus bijna oneindig uitgebreid kan worden. We maken het extra makkelijk om delen van het huis te verwijderen of toe te voegen door middel van een ophangsysteem voor de panelen. Een slim op maat gemaakt systeem zorgt ervoor dat alle componenten van het huis met elkaar communiceren waardoor het huis zo energiezuinig mogelijk is, zonder in te leveren op de kwaliteit.

“Duurzaamheid en wonen, twee aspecten waarvan wij geloven dat ze hand in hand gaan. En tot iedereen dit ook gelooft blijven wij dromen.”

 

 

En we blijven dromen, van een leasing concept waarbij materialen niet gekocht hoeven te worden, van een natuur-inclusieve gevel, van het gebruik van zeezout-batterijen, van een eenvoudige manier om te berekenen welk Celcius huis het beste past bij je levensfase. Voor nu hebben we één stip op de horizon: de Solar Decathlon 2020 in Washington D.C. winnen!

Ons concept

Cookie settings