Nieuwe huisstijl

Zoals u kunt zien hebben wij afscheid genomen van ons oude vertrouwde rood-blauwe logo en zijn wij overgestapt op ons nieuwe, verfrissende en groene (!) logo. Het logo is ontworpen door studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en geperfectioneerd door ons communicatieteam.     De blauwe kleur van het nieuwe Celciuslogo staat voor cool (en koel), omdat we een jong en geïnspireerd team zijn en het groen staat natuurlijk voor een beter klimaat, een groene levensstijl en een duurzaam huis. Onze nieuwe huisstijl zal doorgevoerd worden op onze website en onze social media. 

 

Nieuws

 

Groen licht!

Naar aanleiding van het ingediende logistieke plan, om het huis in zijn geheel te verschepen van Nederland naar Amerika, heeft Celcius groen licht gekregen van de Solar Decathlon organisatie! Wij zijn ontzettend blij met dit nieuws!

Met zijn allen gaan we nu weer op naar de volgende fase. Het wordt hard werken maar hebben er onwijs veel zin in en hopen op nog meer van zulk soort nieuwtjes!

 

Nieuwe periode

Voor de vakantie hebben wij met (bijna) het hele team van een heerlijke, duurzame kerstlunch genoten. Ieder teamlid heeft zelf een steentje bijgedragen door zelf iets lekkers te maken. Ondanks het overschot aan eten, hebben we niks verspild. We hebben mensen op onze locatie blij kunnen maken met hetgeen dat over was. 

We zijn trots op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en hebben zin om er het komende jaar weer tegenaan te gaan! Deze lunch was voor ons ook meteen de aftrap van een nieuwe periode met een nieuwe huisstijl en nieuwe energie.

Team Celcius wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Cookie settings